Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης «Θεσσαλικός Καρπός»

  • Στο παρόν κείμενο θα βρείτε βασικές πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους συνδιαλλαγής σας με την επιχείρησή μας, στα πλαίσια των αγορών σας ως καταναλωτές.-
  • Θέτουμε υπόψιν σας ότι το κάτωθι κείμενο συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι της Πολιτικής Απορρήτου και της Πολιτικής Χρήσης των Cookies.

1.Τρόποι παραγγελίας προϊόντων

Τηλεφωνική παραγγελία

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2410831082 κατά τις πρωινές ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, ήτοι από Δευτέρα έως και Σάββατο (09.00 – 14.00).

Για την άμεση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας, σας συνιστούμε να ζητάτε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε με βάση την περιγραφή που αναγράφεται δίπλα σε κάθε προϊόν στην ηλεκτρονική μας σελίδα.

Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται το απόθεμα του καταστήματος να διαφέρει με τα προϊόντα που εκτίθενται ως διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας.

Σε κάθε περίπτωση η επιχείρηση ΘΕΣΑΛΛΙΚΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ δεσμεύεται ότι θα προσπαθεί να ενημερώνει εγκαίρως την ιστοσελίδα της για τη διαθεσιμότητα αυτών.

Παραγγελία μέσω ιστοσελίδας

Μπορείτε να προχωρήσετε εύκολα στην παραγγελία σας, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, με δυο τρόπους:

Α. Κάνοντας login και εισάγοντας στα κατάλληλα πεδία τα απαιτούμενα προσωπικά σας στοιχεία. Με την καταχώριση γίνεστε αυτόματα εγγεγραμμένος χρήστης αυτής και

Β. Ως επισκέπτης, στην περίπτωση αυτή, προχωράτε στην παραγγελία σας, χωρίς όμως να είστε εγγεγραμμένος χρήστης, έτσι σε κάθε επόμενη παραγγελία σας θα πρέπει να μας γνωστοποιείτε εκ νέου τα στοιχεία σας.

2.Τρόποι πληρωμής

Α) Online ή Χρεωστική / πιστωτική κάρτα

  • Δεκτέςγίνονται οι κάρτες Visa, Mastercard, viva wallet, Diners και American express. Στο e-shop μας οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια.

Β) Με αντικαταβολή (Ελλάδα)

  • Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή της παραγγελίας σας θα γίνει με την παράδοση από την εταιρία ταχυμεταφοράς με την επωνυμία ACS και επιβαρύνεστε με 1,80€ έξοδα αντικαταβολής για αποστολές εντός Ελλάδας.

Γ) Με κατάθεση σε ένα τραπεζικό λογαριασμό

  • Εδώ μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να γίνει αμέσως η πληρωμή. Η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και οριστικοποιείται – οπότε και ξεκινούν να τρέχουν οι προθεσμίες εκτέλεσης των 1 έως 10 ημερών – με την κατάθεση του συνολικού ποσού σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς, γράφοντας ως αιτιολογία eshopκαι το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία:

ALPHA BANK:
IBAN: GR4501403150315002002002384
EUROΒΑΝΚ:
IBAN: GR8802603290000370200582765
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
IBAN: GR0901712550006255145235707

Μόλις κάνετε την κατάθεση θα πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσετε στέλνοντας μας ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση thessalikoskarposlar@gmail.com, με το όνομά σας, τον αριθμό της παραγγελίας, το συνολικό ποσό καθώς και την ημερομηνία και την τράπεζα που κάνατε την κατάθεση.

Μην ξεχνάτε πως η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται μέσα σε τρεις ημέρες από την παραγγελία, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) 2016/679 (ΕΕ). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

3.Αλλαγές – Επιστροφές προϊόντων

Για την Ελλάδα

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή ή αλλαγή κάποιου προϊόντος που ήδη αγοράσατε από το φυσικό ή ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κατάστημα μας στο 2410831082 ή μέσω email στο thessalikoskarposlar@gmail.com.

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών.

Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, καταναλωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, θα πρέπει να ενημερώσετε το κατάστημα μας άμεσα εντός 24 ωρών από την παραλαβή του. Το ελαττωματικό προϊόν επιστρέφεται χωρίς χρέωση του πελάτη.

Σε περίπτωση που λάβατε άλλο προϊόν από εκείνο που επιλέξατε και παραγγείλατε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας εντός 2 ημερών για την αντικατάσταση του χωρίς φυσικά καμία επιβάρυνση για τον πελάτη.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα, ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους.

Οι αποστολές γίνονται με έξοδα του καταστήματος μας, εφ’ όσον χρησιμοποιηθεί η εταιρεία ταχυμεταφοράς με  την επωνυμία ACS με την οποία συνεργαζόμαστε και εφ’ όσον οι αλλαγές της ίδιας παραγγελίας δεν υπερβαίνουν τη 1 φορά. Σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δεν πραγματοποιούνται. 

Τα προϊόντα που επιστρέφονται παίρνουν τιμή σύμφωνα με την απόδειξη αγοράς τους.

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος, τα χρήματα δύναται να επιστραφούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία σας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον μαζί με το προϊόν επιστραφεί και η απόδειξη λιανικής του πώλησης.

Για την επιστροφή των χρημάτων χρειάζονται έως 5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων στο e-shop και δικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να είναι ο πελάτης στου οποίου το όνομα έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης.

Προσοχή! Η επιστροφή χρημάτων αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές (εξαιρούνται οι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα) και όχι τις αγορές από φυσικό κατάστημα.

4,Ακύρωση Παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την παραγγελία και να ζητήσετε την ακύρωση της. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραγγελία να μην έχει παραληφθεί ακόμη από εσάς, για λόγους που βαρύνουν την εταιρία ή εσάς.

Απαραίτητη προϋπόθεση:

  • Να ενημερώσετε την εταιρία εγγράφως με την αποστολή emailστη διεύθυνση thessalikoskarposlar@gmail.com ή τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 – 14.00.

  5.Αποστολή

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει είτε με αποστολή στο χώρο σας είτε με παραλαβή από το κατάστημα μας (Πατρόκλου 15, Λάρισα).

Το κατάστημά μας, συνεργάζεται με την εταιρία ταχυμεταφοράς με την επωνυμία ACS, προκειμένου οι παραγγελίες σας να φτάνουν σε εσάς με τον πλέον άμεσο, ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο.

Σε περίπτωση που για κάποιον λόγο επιθυμείτε άλλο τρόπο αποστολής θα πρέπει να επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρόνος Παράδοσης

Η αποστολή γίνεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Όσες παραγγελίες καταχωρούνται Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή θα εκτελούνται την Δευτέρα.

Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι από 1-5 εργάσιμες ημέρες.
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως επίσης και σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται αποκλειστικά σε υπαιτιότητα τρίτων μεσολαβούντων οργανισμών ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών, η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη.

Τα προϊόντα αποστέλλονται στην διεύθυνση που έχει δηλώσει ο πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας.

Έξοδα Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€.
Για παραγγελίες κάτω των 50€, η αποστολή γίνεται με χρέωση του πελάτη και το κόστος ανέρχεται στα 3,70€.

Στην περίπτωση αντικαταβολής η χρέωση είναι 1,80€.

Για οποιεσδήποτε απορίες, διευκρινήσεις ή πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2410831082 για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα, παραληφθεί φέροντας φθορά κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – email, συνοδευόμενο από φωτογραφίες, εντός 24 ωρών. Μετά το πέρας των 24 ωρών θα θεωρείται ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας παραδόθηκαν σε άριστη κατάσταση.

Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.